Sabda Rasulullah s.aw.: “Aku tinggalkan kepada kamu 2 perkara. Kamu tidak akan sesat selamanya selama mana kamu berpegang dengan keduanya iaitu kitab alQur’an dan asSunnah”.

❤Doa dari Pengunjung Blog ini❤

ya ALLAH..jadikan pemilik blog ini muslimah yang solehah..isteri yang solehah..anak yang solehah..yang berjaya dengan cemerlang didunia dan diakhirat..ampunkan segala dosa dosanya..semoga pemilik blog ini kuat menghadapi ujian2 dariMU ..آمين..

Saturday, 6 April 2013

Selamat Ulangtahun Perkahwinan yang ke-3 Cintaku...

Pada 6 April 2010,kakngah telah diijabkabulkan dengan seorang pemuda pilihan Allah.
Pada tahun ini genaplah tiga tahun usia perkahwinan kami.Ini kali pertama kami meraikan kerana dua tahun sebelum ini kami PJJ(perkahwinan jarak jauh).Malaysia-Jordan.

Istimewanya,kami meraikan hari bersejarah ini dengan 'candle light dinner' ikan goreng cicah budu tanpa kek.huhu.Itulah makanan kegemaran kami berdua.Almaklumlah kami berdua masing2 berasal dari Pantai Timur.Sebelum makan, kami membaca doa kesyukuran sempena hari bersejarah ini.

En Suami kakngah yang soleh ini sangatlah 'busy' dengan kerjanya.Kami hanya berjumpa di waktu tengah malam sehingga pagi.Gigihnya En Suami yang soleh ini mencari rezeki.Moga murah rezeki cayang!Kakngah lak 'fully housewife' wat sementara waktu ini.Duk ngadap lappy je la keje.Rindu sangat kat En Suami walaupun hari2 berjumpa.

Alhamdulillah,hari ini kami berpeluang 'dating' sewaktu menunggu kedatangan bas.Dah lama tak berdua2an.Seronoknye..alhamdulillah..terima kasih cayang! Kebetulan Kakde ada turun kuantan n nak balik bentong,Kakngah pun dah lama tak balik.Dah alang2kan.En Suami suruh balik jenguk2 Ummi dan adik2,Sempat lah kitorang snap gambar..



Inilah suami kakngah yang soleh!
susah nak tengok cayang senyum bila bergambar tau
nah..smile!





abg yang soleh,terima kasih untuk segalanya.
sekarang kita berdua,lepas ni dengan anak2 kita lak.
aaamiinn.

~love till Jannah~



bersama Our photographer
kakde si cantik manis



...buat suamiku sayang yang soleh,abg lah suami yang terbaik buat syg,moga Allah ampunkan segala dosa2 kita,moga Allah jadikan kita suami isteri yang soleh solehah,moga Allah kekalkan perkahwinan kita hingga ke syurgaNYA,kurniakan kita anak2 yang soleh solehah penyejuk mata yang berjaya dengan cemerlang dunia akhirat,moga hati2 kita bertaut keranaNYA.moga Allah murahkan rezeki kita dan mudahkan segala urusan kita,moga Allah limpahkan mawaddah ,rahmah dan sakinah dalam rumahtangga kita.
allahummaaaamiinnn...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...