Sabda Rasulullah s.aw.: “Aku tinggalkan kepada kamu 2 perkara. Kamu tidak akan sesat selamanya selama mana kamu berpegang dengan keduanya iaitu kitab alQur’an dan asSunnah”.

❤Doa dari Pengunjung Blog ini❤

ya ALLAH..jadikan pemilik blog ini muslimah yang solehah..isteri yang solehah..anak yang solehah..yang berjaya dengan cemerlang didunia dan diakhirat..ampunkan segala dosa dosanya..semoga pemilik blog ini kuat menghadapi ujian2 dariMU ..آمين..

Sunday, 29 April 2012

::kakngah rindu kalian::

hari ini jordan cuti hari pekerja
even  bukan 1 Mei tapi  mereka2  ni awalkan cuti
dah  alang2 jumaat sabtu n today,,terus  je
alhamdulillah..

tapi hari ini sunyi,,rasa sebak yang  amat,,
yupp..i really miss my family..so much
i miss ummi abah en musleh along ude ki acik kakak n  adik
T_T

smalam birthday ummi..
ummi,next year kita celebrate same2  ea
kakngah will  cooking untuk  ummi
will baking a cake  untuk ummi
i love u ummi T_T

Ude  posting about abah that  he visited ude at Usim
she said that abah looked very tired and not healhty
abah,kakngah  miss u  too,,
u  are my  hero  , abah!

kakngah felt so guilty..
kakngah  sedar kakngah banyk  wat silap kat ummi abah
even sedar @   tak
kakngah minta maaf banyak2.ampunkn kakngah ye,,

 along ude ki acik kakak  adik
kita berusaha untuk jadi anak ummi abah yg soleh solehah serta berjaya dengan cemerlang dunia akhirat
tak  lupakan mereka  dalam doa  kita 
walau  busy mane  sekalipun kita , always contact ummi abah ea

now,kakngah  dalam  study  week for final  exam last  sem
doakan kakngah


when i miss umi  abah  along ude ki acik kakak adik
i'll look  at  ''u  all''
i love u  all  so much lillahi ta3ala

salam  sayang dari kejauhan

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...