Sabda Rasulullah s.aw.: “Aku tinggalkan kepada kamu 2 perkara. Kamu tidak akan sesat selamanya selama mana kamu berpegang dengan keduanya iaitu kitab alQur’an dan asSunnah”.

❤Doa dari Pengunjung Blog ini❤

ya ALLAH..jadikan pemilik blog ini muslimah yang solehah..isteri yang solehah..anak yang solehah..yang berjaya dengan cemerlang didunia dan diakhirat..ampunkan segala dosa dosanya..semoga pemilik blog ini kuat menghadapi ujian2 dariMU ..آمين..

Thursday, 28 July 2011

SaNah hELwAh Ya gAmEeLaH - 21st

بِسۡمِ ٱللهِ ٱلرَّحۡمَـٰنِ ٱلرَّحِيمِ
pada 5 julai yg lalu..genaplah umur kakngah 21 tahun..alhamdulillah..yepieee..kakngah da besar rupanya.da boleh jadi mak budak,,huhu..ni 'first time' kakngah sambut ulangtahun kelahiran di oversea.jauh dari family..that day kakngah rasa sedih sangat sebab kakak2 housemate langsung tak wish..mungkin busy (husnu zhon).lagipun kakak2 ni ade exam.lewat petang baru kakak2 balik.release tension kot..rupanya kakak2 saja tak wish..nak kasi suprise katanya..huhu..naughty ek u all..bila kakak2 sampai je rumah n kakngah buka pintu..ada sorang kakak ni menyorok tepi n ...tadaa.....sanah helwah ya gameelah 5x...waaaaa...terharu nya...(sambil pegang kek)..perasaan kakngah macam tu bercampur baur..x expect langsung.thanks kak hawa kak zinnirah n kak c-la..sayang sangat kakak2.thank a lot.moga Allah merahmati kalian. ni kek kakngah yang dorang buat,,


 masya Allah.cntikkn..rasa x sggup potong..cntik sangat.xsmpi hati nk mkn..huhu

alhamdulillah..umur makin bertambah.orang kata semakin meningkat umur semakin dekat kita ngan DIA..
sebenarnya dekat FB ramai je wish birthday,alhamdulillah.thanks atas ingatan dan doa kaliann.moga Allah makbulkan doa kita semua.aaminn,,

~kakngah,being a good muslimah n excellent dunia akhirat.insyaAllah~

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...